Jody Bernals huwelijk hangt aan een zijden draadje

Door: Hans Jacobs
24-01-2019

Jody Bernal heeft een zware tijd achter de rug. Zo heeft de zanger toe gegeven tijdens het tv-programma Expeditie Robinson, in een soort depressie te hebben gezeten. Dit zou te maken hebben gehad met het missen van zijn familie in Nederland. En zijn vrouw was toen de tijd hoog zwanger.

Zware tijd

De zanger en zijn vrouw Melissa gaan door een zware tijd, liet de zanger weten aan Story. Omdat Jody lange werkdagen maakt doet Melissa het grootste gedeelte van de opvoeding van hun twee dochters Oliva (2) en Poppy van vijf maanden. Poppy slaapt nog geen hele nachten door, ze wordt om de drie uur wakker. Als Jody dan tot laat werkt moet Melissa hier allemaal zelf voor zorgen. Ondanks de problemen hebben de twee aangegeven te willen knokken voor hun huwelijk. Jody laat dan ook weten relatietherapie niet uit te sluiten.

Eerdere problemen

Jody is al een keer eerder uit een hele zware tijd gekomen. Toen de zanger populair was gaf hij per maand 150.000 gulden uit aan luxe. Doordat het niet goed ging met de zanger ging dit geld ook naar drank en drugs. Al snel was het geld van Jody op. De zanger moest onder druk presteren maar dat lukt niet. Toen hij uiteindelijk werd gevraagd om mee te doen aan het tv-programma Sterren Dansen Op Het Ijs, zag hij dat als een nieuwe start.

Meer DenD