Joe Biden heeft een ‘geheime vriendin’

Cardi B heeft een vriend Joe Biden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Rapper en model Cardi B. ziet de nieuwe president van de Verenigde Staten als haar vriend. De rapper en model met miljoenen fans over de hele wereld onthulde dat in een gastles die ze gaf aan een klas meisjes en jongens.

Cardi B., die bijna 82 miljoen volgers heeft, plaatste de video op haar Instagram. Ze gaf ‘geschiedenisles’ aan de klas. Een belangrijk onderdeel daarvan ging over Amerikaanse presidenten.

Nieuwe president

,,Kennen jullie onze president?”, vroeg ze aan de klas.

Een meisje kon Cardi B. vertellen dat de nieuwe president Joe Biden heet. ,,Hij is ook een van mijn vrienden”, grapte Cardi B. ,,Hij is de baas, daarom is hij mijn vriend.

LEES OOK: Cardi B heeft eerste hoofdrol in film te pakken

Populair in Hollywood

De 78-jarige president, die de afgelopen anderhalve week voortvarend te werk ging om een aantal maatregelen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan te maken, is populair bij Hollywood-sterren sturen en in de showbusiness.

En bovendien is de president verknocht aan zijn vrouw Jill Biden, die nu al veel actiever is dan de vorige presidentsvrouw Melania. Zo bracht ze cadeautjes naar de miliairen die ervoor zorgden dat de inauguratie veilig verliep en ze gaat zich actief bemoeien met de hereniging van kinderen van immigranten die zijn gescheiden van hun ouders door het vorige regime.

Tags

JILL BIDENJOE BIDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck