Joe Jackson post video voor kleinzoon Blanket

Door: DitjesDatjes
14-11-2017

LAS VEGAS – Joe Jackson, de vader van wijlen poplegende Michael Jackson, heeft een video op zijn Twitter gepost, waarin hij zich richt tot zijn 15-jarige kleinzoon Blanket. Hij is het jongste kind van Michael en heeft broer Prince en zus Paris nog boven zich. Waarom de oude Jackson de video publiekelijk postte, is niet geheel duidelijk.

De 89-jarige spreekt op camera en zegt: “Hallo Blanket! Dit is Joe Jackson. Je bent hartstikke gezond. Nu begrijp ik waarom je vader jullie vroeger altijd van die maskers liet dragen, omdat mensen hem lastig vielen en jullie wilde beschermen. Blijf vooral gezond en wees zoals ik: sterk op een goede manier. Ok, pas goed op jezelf en ik zie je de volgende keer als ik in Los Angeles ben. Adios.”

Jackson schreef ook een bericht op zijn website, waarin hij Blanket vergelijkt met zijn legendarische vader: “Je lijkt zoveel op hem en je doet me aan hem denken. Geniet van het leven, ga lekker naar de bioscoop, blijf gezond en onthoud: ik hou van je!”

Het is geen geheim dat Michael altijd een slechte band met zijn vader had en de superster de lieveling was van moeder Katherine, die de zorg van de kinderen op zich nam toen hij overleed. Blanket is het meest terug getrokken kind van de drie en vermijd de spotlights zoveel mogelijk, in tegenstelling tot Prince en Paris, die de publiciteit niet schuwen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD