‘Joel Beukers afgevoerd met ambulance na overmatig drugsgebruik’

Joel afgevoerd na overmatig drugsgebruik
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er gaat een schokkend verhaal rond over ondernemer en fitnesscoach Joel Beukers. Hij zou afgevoerd zijn met de ambulance nadat hij drugs zou hebben gebruikt. ,,Dit is door meerdere mensen gezien”, meldt Juicechannel.

Joel Beukers was vorig weekend aan het feesten bij het festival Awakenings toen het plotseling misging. De hulpdiensten zouden direct zijn ingeschakeld.

‘Afgevoerd met ambulance’

,,Wij hebben van meerdere bronnen vernomen dat Joel Beukers tijdens het festival Awakenings is afgevoerd met de ambulance vanwege overmatig drugsgebruik”, meldt Juicechannel op Instagram. Op het moment dat het verkeerd ging was hij volgens ooggetuigen aan het feesten op het VIP-deck. ,,Dit is door meerdere mensen gezien.”

Het is niet duidelijk of het verhaal waar is, maar Joel gaf eerder al toe dat hij tijdens feestjes niet alleen alcohol drinkt, maar ook drugs gebruikt. ,,Het hele pakket”, zei hij in gesprek met Radio538.

Dopingcontrole

Voordat Beukers fitnesscoach werd had hij een succesvolle carrière als rugbyer. Dat eindigde echter in een drama nadat hij werd geschorst na een dopingcontrole. Behalve partydrug MDMA troffen de laboranten nog ‘een soort aftakking van amfetamine’ aan.

Volgens Beukers kwam dat door één van de supplementen die hij innam. Hij besloot het roer om te gooien en een eigen bedrijf op te zetten, waar hij allerlei supplementen voor workouts verkoopt.

Tags

AMBULANCEDRUGSGEBRUIKJOEL BEUKERSJUICE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie