Joëlle Witschge had één procent kans om kinderen te krijgen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Sinem Toprak

Dat Joëlle Witschge (26) in oktober zwanger raakte is een wonder! Joëlle had namelijk maar één procent kans om zwanger te raken.

In een column in Beau Monde vertelt Joëlle dat zij een verdikte baarmoeder en last van cysten op haar eierstokken heeft. ,,Ik slik al vijf jaar geen pil, ben nog nooit zwanger geweest. En nee, ik heb het in die tijd niet veilig gedaan. Zeker niet in lange relaties”, vertelt Joëlle.

Voorstadium van kanker

Het was een grote vraag voor Joëlle of zij überhaupt wel zwanger kon raken, want zo heeft ze ook een voorstadium van baarmoederhalskanker gehad. Uiteindelijk bracht ze een bezoek aan de gynaecoloog en daar kreeg ze het volgende te horen: ,,Ja, maar je zult wel medicijnen moeten slikken. Als het daarmee niet lukt moet je waarschijnlijk hormonen prikken.’’

Zwangerschapstest

Dezelfde dag besloot Joëlle toch maar een zwangerschapstest te doen. Naar haar grote verbazing bleek het dat ze zwanger was, zo vertelt ze: ,,Al snel zag ik twee streepjes. Elk testje was raak. We konden er niet omheen.” Eind oktober maakte Joëlle haar zwangerschap bekend.

Ten huwelijk

Drie dagen geleden vroeg haar vriend Dave Bulthuis (28) haar ten huwelijk. Zo schrijft Joëlle: “I said YES! Wauw, wat een bijzondere avond… Dan vier je vervroegd je 27ste verjaardag met al je geliefden en dan gaat je grootste liefde gewoon op z’n knieën!”

https://www.instagram.com/p/Bp-2OvvH-FP/

https://www.instagram.com/p/BqAfnz1H8SX/

 

 

 

 

Tags

DAVE BULTHUISJOËLLE WITSCHGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck