Joëlle Witschge weer verliefd!

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Joëlle Witschge heeft na een relatie met Waylon, haar romance met Timor Steffens en de verkering met Sander Huisman weer een ‘nieuwe’ liefde gevonden. Hoewel ‘nieuw’ misschien niet het juiste woord is, want Joëlle is terug bij haar ex-vriend!

Stiefmoeder

Vier jaar geleden verbrak Joëlle, de dochter van oud-voetballer Richard Witschge, de relatie met voetballer Dave Bulthuis. Daarna werd ze al snel gezien met zanger Waylon, maar ook die relatie liep stuk. Dat kwam volgens zeggen omdat ze maar moeilijk hoogte kon krijgen van de rocker.

Het geluk met de neef van Henny Huisman, Sander, was ook maar van korte duur, en onlangs is Joëlle veel gezien met een oude bekende! ,,Joëlle is weer terug bij haar ex-vriend Dave Bulthuis”, vertelt een bron aan Story. ,,Eigenlijk is Dave altijd de grote liefde van Joëlle geweest.” De teruggekeerde liefde zorgt er ook voor dat Joëlle niet alleen weer in het leven is van Dave, maar ook van zijn zoontje Dani. Joëlle is dus sinds kort stiefmoeder. ,,Joëlle gaat heel leuk met met Dani om”, zegt de bron tegen het Weekblad. ,,Daar is Dave erg blij mee.”

Tags

JOËLLE WITSCHGEVRIENDWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck