Joëlle Witschge woest op moedermaffia

Joelle Witschge
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Er kwam veel kritiek op een foto die Joëlle Witschge gisteren postte op Instagram. De vrouw en haar kindje van zeven maanden oud kwamen aan in Zuid-Korea, waar vriend Dave Bulthuis hen ophaalde van het vliegtuig. Joëlle en Dave droegen een mondkapje om zichzelf te beschermen tegen het coronavavirus, maar kleine Rio droeg niets. Joëlle reageert nu op alle kritiek.

‘Onintelligente opmerkingen’

,,Normaal reageer ik niet op hatelijke berichtjes, maar Ik wil even alle aannames uit de weg gaan over mijn kleine mannetje. Op Schiphol ben ik als een van de weinige met mondkapjes vertrokken”, schrijft bij een nieuwe foto op Instagram. Op kiekje heeft Rio nu wel een mondkapje op. ,,Er van uitgaande dat ik niet het beste met mijn kleintje voor heb, wie kan mij vertellen hoe je een kind van 7 maanden kan wijsmaken om zijn mondkapje 20 uur op te houden? Hij moet ook nog eten en drinken, remember? Ik hoop in ieder geval niet dat je daar ooit over na hoeft te denken. Spaar je onintelligente opmerkingen, dank u.”

Joëlle laat ook weten dat ze het heel spannend vond om naar Zuid-Korea te reizen. Veel keus had ze echter niet. Ze was tijdelijk in Nederland omdat ze wat als model wat opdrachten had, maar in Zuid-Korea woont ze, want daar voetbalt haar vriend Dave.

Tags

DAVE BULTHUISJOËLLE WITSCHGEKRITIEKMONDKAPJEOPMERKINGENZUID-KOREA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck