Joep Sertons als puber in aanraking met politie

Door: DitjesenDatjes
11-04-2018

Joep Sertons was dé televisiehunk in de jaren ’90. Duizenden jongeren zaten iedere week op de bank voor Spijkerhoek, waar hij de slechterik in speelde. Nu verklapt Joep dat hij ook in het echte leven niet altijd een lieverdje was.

Vrouwen

De vroegere televisiehunk Joep (58) werd ruim twintig jaar aanbeden door heel wat jonge vrouwen. Maar tegenwoordig is dat wel anders, vertelt hij aan Story. ,,De vrouwen die mij toen aantrekkelijk vonden zijn inmiddels ook moeders. Dat zijn geen tieners meer.” Joep mist al die complimentjes niet, en is niet meer uit op veel vrouwelijke aandacht, zegt hij.

Kar

Ook Joep is in rustiger vaarwachter beland. Zo speelt hij al jaren in Goede tijden, slechte tijden en is zijn zoon uitgegroeid tot een gezonde puber. De acteur is blij dat zijn zoon Boaz een rustige puber is, en niet lijkt op z’n vader. ,,Ik ben zelf als puber in aanraking gekomen met de politie. Dat was in mijn jonge jaren als beginnende puber. Ik zette een boerenkar op de weg in Blaricum waardoor er niemand langs kon, er een en enorme heisa ontstond. Toen de politie kwam zijn we weggerend maar ze hebben me alsnog opgepakt en later thuis voor de deur afgeleverd.”

Meer DenD