Johan Derksen: ‘Gordon heeft professionele hulp nodig’

Johan biedt Gordon professionele hulp aan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Johan Derksen heeft medelijden met Gordon. Volgens hem gaat het helemaal niet goed met zijn SBS 6-collega. ,,Er is een draadje bij hem los, maar hij moet professionele hulp hebben.”

Gordon heeft zijn social media verwijderd en heeft bekendgemaakt niet meer in de publiciteit te willen. Johan ziet met lede ogen aan hoe slecht het momenteel met Gordon gaat.

‘Niks meer van over’

,,Hij kon aardig zingen, had een leuke vocal group, had succes… er is niks meer van over”, vertelt hij in Vandaag Inside. ,,Hij had een waanzinnig leuke show met Gerard Joling. Een beetje nichtenhumor, weet je wel, maar wel humor om te lachen. Toen begon hij aan die koffiezaken, en het zou een hele keten worden: naar de kloten.”

Ook is volgens Johan in elke krant te lezen dat al zijn relaties mislukken. ,,En nu is hij zo gefrustreerd dat hij ook ruzie heeft met de media en dat hij uit nijd en frustratie naar Dubai gaat, totdat zijn geld op is en dan is dat het einde van Gordon.”

Medelijden

Johan heeft vooral veel medelijden met Gordon. ,,Ik vind het zo sneu voor die jongen. Nou weet ik wel, er is een draadje bij hem los, maar hij moet professionele hulp hebben. Want er zit geen kwade bedoelingen in die jongen.”

Wel denkt Johan te weten wat de oorzaak is van alle ellende die zijn collega doormaakt. ,,Ik denk dat het komt omdat hij altijd zijn neus vol heeft zitten, want dan wil je wel eens anders reageren op iets.”

Contract

Op dit moment heeft Gordon nog een contract bij Talpa, maar volgens Johan gaat dat niet lang meer duren. ,,Ik denk dat Talpa ook zijn contract niet verlengt, want hij zal een godsvermogen verdienen bij Talpa, maar wat moeten ze met iemand die overal afhaakt en nergens komt opdagen?”

Tags

GORDONGORDON HEUCKEROTHJOHAN DERKSENVANDAAG INSIDEVI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck