Johan Derksen is Ali B zat: “Vaker agressief achter de schermen”

Door: Ditjes en Datjes
16-01-2021

Ali B ligt de afgelopen week onder vuur door een uitgelekte video dat is opgenomen achter de schermen bij The Voice of Holland. Hierin is te zien dat hij Waylon op agressieve wijze voor van alles uitmaakt. Volgens Johan Derksen heeft hij regelmatig woede-aanvallen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Paardenl*l’

,,Een geweldige paardenl*l” vindt Johan Derksen van Ali B en wordt een beetje moe van de rapper. Tijdens de uitzending van Veronica Inside bespreken de heren het incident tussen Waylon en Ali.

Vaker agressief

,,Ik hoor uit welingelichte bron dat hij heel regelmatig dit soort woede-aanvallen heeft” vertelt Derksen. ,,Ik zit ook naar die Waylon te kijken en Waylon is een jongen van: tot hier, en dan slaat ‘ie je op de bek. En die bleef de rust zelve, van: daar komt hij weer met een woede-aanvalletje” aldus de presentator.

‘Hij kan helemaal niks’

,,Dit was toch die man die altijd riep: ‘Ik ben aan het verbinden’?” vraagt Johan aan zijn collega’s. ,,Het is gewoon een ontzettende hork, joh. Een geweldige paardenl*l. Al die mensen die op die stoelen zitten kunnen wat, behalve hij. Hij kan helemaal niks, behalve verbinden”.

Bekijk hier het fragment:

Meer DenD