Johan Derksen ‘ligt helemaal in de prak’

Door: Hans Jacobs
04-04-2019

Gisteravond is voetbal-analist Johan Derksen (70) van de trap af gevallen. Derksen is er slecht aan toe, zo slecht zelfs dat hij opgenomen is in het ziekenhuis. Door zijn val liep hij een gebroken arm, breukjes in het gezicht en een zware hersenschudding op.

Collega Wilfred Genee bracht het nieuws naar buiten in zijn radioshow. Derksen was zelfs een tijdje buiten bewustzijn, voordat hij met een ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. ,,We zijn enorm geschrokken”, aldus Genee. ,,Mogelijk wordt hij morgen al ontslagen uit het ziekenhuis, maar we gaan hem de komende weken de nodige rust gunnen.”

Helemaal in de prak

De dochter van Johan Derksen bracht ook een tweet naar buiten waarin ze reageert op het nieuws. Volgens haar ligt Johan helemaal in de prak.

Slechte ervaringen

De familie Derksen heeft niet al te leuke ervaringen als het gaat om mensen die van de trap afvallen. Johan’s eerste vrouw Linda viel namelijk ook van de trap. Dat eindigde in een ramp. Het huwelijk kwam abrupt ten einde, nadat Linda als gevolg van een val van de trap buiten kennis raakte. Ze werd bewusteloos naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze uiteindelijk kwam te overlijden. Johan was degene die haar na een voetbalwedstrijd onderaan de trap vond.

Meer DenD