Johan Derksen maakt gehakt van Frans Duijts: ‘Ordinaire volkszanger’

Johan steekt mes in rug van Frans
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Frans Duijts werd gisteren in Vandaag Inside volledig afgekraakt nadat hij Anouk ‘beledigd’ heeft. Volgens Johan Derksen is Frans een ‘ordinaire volkszanger’.

Frans Duijts liet onlangs weten dat hij graag een duet met Anouk wil. ,,Ik zou heel graag met Anouk een plaat opnemen”, zei hij in gesprek met weekblad Story. ,,Dat roep ik al jaren. Ik heb het haar platenmaatschappij ook al een keer laten weten. Dat lijkt me echt te gek.”

‘Ordinaire volkszanger’

Maar tot zijn grote verbazing heeft hij nooit een reactie van Anouk gekregen. Johan Derksen vindt het ongelooflijk dat Frans Anouk heeft gevraagd. ,,Zo’n ordinaire volkszanger die jij zo leuk vindt, Frans Duijts, die wil een duet zingen met Anouk en hij was een beetje gepikeerd dat Anouk niet antwoordde”, zei hij gisteren in Vandaag Inside tegen Wilfred Genee.

Het zit Johan behoorlijk dwars. ,,Nou, als Anouk antwoordt, dan ben ík gepikeerd, want hoe haalt die gozer het in z’n hoofd om een van onze beste zangeressen in Nederland uit te nodigen voor een duet?”, vraagt hij zich af. ,,Zo’n ordinaire straatzanger met iemand die geweldige soul in zich heeft.”

‘Belediging’

Maar volgens Wilfred had Anouk best kunnen reageren. ,,Als je Anouk heet, dan ga je daar niet op in”, reageert Johan. ,,Het is een persoonlijke belediging als Frans Duijts dat vraagt.” Maar Wilfred denkt er anders over. ,,Het is toch een held voor heel veel mensen.”

Tags

JOHAN DERKSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck