Johan Derksen naar De Telegraaf

Johan Derksen columnist bij De Telegraaf.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Johan Derksen, de vaste gast van Vandaag Inside en voormalig hoofdredacteur van Voetbal International, wordt columnist bij De Telegraaf. Dat onthulde Valentijn Driessen maandagavond, die bij deze krant voetbalverslaggever is en al jarenlang bij VI commentaar verzorgt over het wel en wee van de Nederlandse voetbalwereld.

Derksen bevestigde maandagavond dat hij een keer per week een column gaat schrijven voor de krant en dat hij door De Telegraaf zou zijn benaderd door een ‘aardige mevrouw’. Derksen vond wel dat de krant een schamele beloning vergoedt voor de columns.

Daarmee doelt Derksen waarschijnlijk op het verschil dat hij ontvangt van Talpa voor de vijfdaagse tv-show met Wilfred Genee en de vergoeding voor de column die hem in het vooruitzicht is gesteld door de krant. Driessen, die werd geinterviewd door Noah Vahle, speelde daar handig op in door te verwijzen naar zijn kleding live in de uitwending.

Kennelijk is de 75-jarige ster van VI verleidt door de Telegraaf-leiding. De vraag is of voormalig informateur Ronald Plasterk terugkeert als columnist in de vrijdagkrant. In het verleden was professor Bob Smalhout een populaire columnist in de zaterdagkrant. Ook Smalhout, inmiddels overleden, was op leeftijd.

Tags

COLUMSDE TELEGRAAFJOHAN DERKSENVANDAAG INSVANDAAG INSIDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck