Johan Derksen over Thierry Baudet: ‘Ze moeten hem liquideren’

Johan Derksen roept op tot liquideren Thierry Baudet
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wilfred Genee en Johan Derksen bespraken gisteravond de rel die Thierry Baudet heeft veroorzaakt in de Tweede Kamer, en dan komt Derksen met een wel heel heftige oplossing. ,,Ze moeten die gozer gewoon liquideren.”

Tijdens de zogeheten ‘promo’ van Vandaag Inside laat Derksen aan Genee weten dat hij klaar is met Thierry’s aanwezigheid in de Tweede Kamer en maakt hij de liquidatieopmerking.

Thierry woest

,,Sorry?”, reageert Wilfred op de opmerking. ,,Kan dit er nog uitgeknipt worden? Dit zei hij niet hoor, dit zei hij niet echt!” Derksen corrigeert zichzelf vervolgens. ,,Wilfred weet heel goed wat ik bedoel, maar dit is leuke tv. Ze moeten hem uit die Kamer schoppen”, aldus Johan.

Thierry is woest over de opmerking en deelt talloze boze berichten op Twitter van mensen die de opmerking van Johan als doodsbedreiging ervaren. Zij maken onder meer een vergelijking met Pim Fortuyn, die op 6 mei 2002 werd doodgeschoten.

Aangifte

Forum voor Democratie laat weten een aangifte tegen Derksen voor te bereiden. ,,Johan Derksen roept live op televisie op tot het liquideren van Thierry Baudet. Presentator Wilfred Genee lacht vrolijk mee. Dit kan en mag niet zonder consequenties blijven”, schrijft de partij op Twitter.

Tags

JOHAN DERKSENTHIERRY BAUDET

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie