Johan Derksen sneert naar Dionne Stax: ‘Robot zonder charisma’

Johan haalt uit naar robot Dionne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dionne Stax is compleet afgebrand door Johan Derksen. Met haar transfer naar Omroep Max gelooft Derksen nog steeds niet dat Dionne een grote presentatrice gaat worden. ,,Ze hoeft van mij niet van televisie af, maar ik vind haar een ijskonijn.”

‘Dionne is een ijskonijn’

Johan Derksen is allesbehalve onder de indruk van haar transfer naar Omroep Max. ,,Die Jan Slagter van MAX heeft een zwak voor haar, dus ze krijgt daar grote shows, maar ik geloof niet dat ze ooit de grote presentatrice gaat worden”, sneert hij in Veronica Superguide. ,,Ze hoeft van mij niet van de televisie af, maar ik vind haar een beetje een ijskonijn.”

Volgens Johan denkt Dionne dat ze ineens enorm succesvol is nu ze bij Omroep MAX zit. ,,Maar dat is niet zo. Ze is een robotje zonder charisma”, gaat Johan verder. ,,Je hebt bejaarden zoals ik die nog wat rock-‘n-roll in hun bloed hebben, en je hebt de MAX-bejaarden die met een caravan naar de Veluwe gaan. Eigenlijk is Dionne daar de jonge versie van.”

Johan is niet de enige

Maar Johan blijkt niet de enige te zijn die geen fan is van Dionne. Toine van Peperstraten, met wie ze een jaar lang de lunchshow van NPO Radio 1 heeft gemaakt, liet onlangs weten opgelucht te zijn niet meer met Dionne te hoeven werken.

In maart stapte ze op en werd vervangen door Mischa Blok. Tot grote opluchting van Toine, want aan Dionne had hij niet zoveel.. ,,Het is een ontzettende verandering sinds 1 maart met Mischa Blok. Dan merk je wél echt dat één plus één veel meer is dan twee”, zei Toine in de podcast De Broadcast.

Tags

DIONNE STAXJOHAN DERKSENSNEER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck