Johan Derksen verlaat VI-tafel: ‘Hier wil ik niet meer bij horen!’

Derksen verlaat razend de tafel bij VI
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Johan Derksen liep gisteravond plotseling weg van de Vandaag Inside-tafel. ,,Hier wil ik níet meer bij horen!”

Bargast en voormalig Kamerlid Arend-Jan Boekestijn besluit tegen het einde van de uitzending er een ‘vieze limerick’ in te gooien. ,,Wil je nog een vieze limerick horen?”, vraagt hij aan Wilfred Genee als hij bedankt wordt voor zijn komst.

Johan verlaat tafel

René van der Gijp en tafelgast Job Knoester kunnen er wel om lachen, maar Johan Derksen niet. Hij staat plotseling op en verlaat de VI-tafel. ,,Wilfred, hier wil ik niet meer bij horen!”, roept hij terwijl hij wegloopt. De actie van Derksen zorgt voor veel hilariteit. ,,Wie weet zijn we er morgen en wie weet zijn we er morgen ook niet”, sluit Wilfred Genee grappend af. ,,Johan Derksen is al weg, die zit al in Grolloo.”

‘Ordinair’

Onlangs maakte Derksen nog gehakt van Frans Duijts. ,,Zo’n ordinaire volkszanger die jij zo leuk vindt, Frans Duijts, die wil een duet zingen met Anouk en hij was een beetje gepikeerd dat Anouk niet antwoordde”, zei hij tegen Wilfred Genee.

Het zat Johan behoorlijk dwars. ,,Nou, als Anouk antwoordt, dan ben ík gepikeerd, want hoe haalt die gozer het in z’n hoofd om een van onze beste zangeressen in Nederland uit te nodigen voor een duet?”, vroeg hij zich af. ,,Zo’n ordinaire straatzanger met iemand die geweldige soul in zich heeft.”

Tags

JOHAN DERKSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck