Johan Derksen vindt Hélène Hendriks ‘onervaren presentatrice’

Johan Derksen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Johan Derksen is klaar met het ‘hitsige gedrag’ naar Hélène Hendriks. Dat Hélène zou hebben gezorgd voor de hoge kijkcijfers van De Oranjezomer, vindt Derksen onterecht. ,,Wilfred heeft de basis gelegd en Hélène kwam in een opgemaakt bedje.”

Hélène zorgde niet voor hoge kijkcijfers

De laatste weken van De Oranjezomer viel Hélène in voor Wilfred Genee. Ze maakte enorme indruk op de kijkers. Volgens Johan heeft zij dat fantastisch gedaan, maar heeft zij niet gezorgd voor de hoge kijkcijfers.

,,Hélène was een hele onervaren presentatrice en die hebben wij met zijn allen erdoor getrokken”, vertelt Derksen aan De Telegraaf. ,,Maar Wilfred heeft de basis gelegd en alles opgebouwd.”

Johan vindt het dan ook zeker onterecht dat er wordt geroepen dat ze Wilfred moet vervangen. ,,Wilfred doet dit programma al jaren. Het is niet zo als je vader overlijdt, en je opvolger het goed doet, dat je dan ter zijde geschoven wordt. Dat zouden van der Gijp en ik ook niet pikken.”

Komt Wilfred maandag weer?

Maandag begint het nieuwe seizoen van Veronica Inside. Of Wilfred maandag al aanschuift, weet Derksen niet. ,,Ik heb hem gezegd, neem je rust want dit hakt er in. Dramatischer kan haast niet”, zegt Derksen.

Hij heeft er dan ook begrip voor als Wilfred nog een aantal weken rust neemt. ,,Maar uit eigen ervaring weet ik dat als zoiets je overkomt, werken de beste therapie is. Maar daar kun je iemand niet in adviseren. Alleen Wilfred weet hoe hij zich voelt.”

Tags

DE ORANJEZOMERHÉLÈNE HENDRIKSJOHAN DERKSENWILFRED GENEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck