Johan Derksen waarschuwt Noa Vahle: ‘Dit moet je nooit doen’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Johan Derksen heeft Noa Vahle gewaarschuwd. In Vandaag Inside zegt hij tegen de dochter van Linda de Mol dat ze absoluut niet moet aanschuiven bij het aangekondigde programma GoedNieuws Vandaag. ,,Dat kan je carrière beschadigen.”

In Vandaag Inside werd gisteren kort het aangekondigde programma GoedNieuws Vandaag besproken, dat in oktober op de buis verschijnt. Het gaat om een soort journaal waar alleen goed nieuws te zien is. Noa Vahle vertelt dat ze soms zal aanschuiven wanneer er goed nieuws over sport te vertellen is. Een slecht idee, vindt Johan Derksen.

Johan waarschuwt Noa

,,Je moet nooit in een programma gaan zitten dat tot mislukken gedoemd is”, waarschuwt hij Noa. Maar kennelijk is het al besproken met John de Mol, haar oom. ,,Laat jij het John even weten?”, vraagt ze daarom aan Johan.

,,Als je jong bent kan dat je carrière schaden! Als je in van die programma’s zit die totaal mislukken”, zegt Johan vervolgens. René van der Gijp is het helemaal met Johan eens. ,,Dat zag je toch ook bij dat meisje dat hier wel eens aan tafel gezeten heeft? Die ze dat ballonnen-programma lieten doen, Leonie ter Braak. Dat gaat toch helemaal nergens over?”

Verbazing

Afgelopen weekend zorgde Johan nog voor grote verbazing. Hélène Hendriks vroeg aan hem hoeveel hij uitgeeft aan sigaren, ,,Dat is zo onverantwoord dat het patserig is. Dat zeg ik niet. Mijn vrouw heeft het namelijk uitgerekend”, antwoordde Johan. ,,Verschrikkelijk. Ik rook per dag denk ik voor 40 euro.”

Niet alleen de tafel, maar ook het publiek schrok van het bedrag. Het betekent dat Johan ongeveer 1200 euro uitgeeft aan roken. En dat was nog niet alles: ,,Mijn vrouw ook nog een pakje.”

Tags

JOHAN DERKSENNOA VAHLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck