Johan Vlemmix geschrokken van uitspraak

Door: DitjesDatjes
16-01-2019

DEN BOSCH – Johan Vlemmix is geschrokken van de uitspraak in de rechtszaak over de sekspoppen tegen Patricia Paay. ”Ik had een hele andere uitspraak verwacht”, reageert Vlemmix. ”Er zijn dingen gezegd waar ik me totaal niet in kan vinden. Ik had een ideetje en nu heb ik haar naam te grabbel gegooid? Alsof alles mijn schuld is. Ik begrijp het niet, ik heb alleen maar een idee gehad.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Mijn eerste plan was om het grootste poppenhuis van de wereld te maken, met allerlei bekende mensen. Ik heb nooit actief de media opgezocht, alleen maar antwoord gegeven op vragen en op alle interviews ja gezegd. Het gaat om het principe, niet dat ik de schadevergoeding van 2000 euro niet kan betalen. Ik heb voor mijn gevoel niets verkeerd gedaan en word nu zo veroordeeld. Daarom ga ik in hoger beroep.”

Vlemmix had Paay ook nog beschuldigd van laster en smaad, maar die civiele zaak heeft hij ingetrokken. Wel heeft hij aangifte gedaan bij de politie. Dat onderzoek loopt nog. “Ze doet alsof ik een of andere gek ben. Dat moet je gewoon niet doen.”

Overigens heeft een schuldeiser van Paay beslag gelegd op de schadevergoeding. “Dus mevrouw Paay krijgt sowieso al niets”, zegt Johan. Hij werd vorige maand geconfronteerd met een deurwaarder. Een trieste bedoening, zegt Vlemmix.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD