Johan Vlemmix: ‘Patricia vraagt mij om geld’

Door: Tanja Brouwer
06-06-2018

Patricia Paay sleepte Johan Vlemmix voor de rechter toen bekend werd dat de oranjegek een sekspop wilde maken die wel heel veel op Patricia leek én ook nog eens haar naam zou dragen. Nu lijkt ze spijt te hebben dat ze een procedure tegen Johan aanspande.

Betalen

Johan Vlemmix onthult aan weekblad Privé dat Patricia hem gebeld heeft. In het gesprek zei ze dat als Johan 40.000 euro aan haar betaalde, de zaak buiten de rechter om opgelost was. Daar ging Johan niet op in. ,,Ik heb gezegd: Principieel betaal ik helemaal niets. Ik wil best nog een keer mijn excuses aanbieden, maar betalen, nog geen tientje!” Johan vindt namelijk dat hij niets verkeerds heeft gedaan. Hij had enkel een idee.

Toch probeerde hij Patricia tegemoet te komen. ,,Ik heb een goede muziekstudio een mooi lied laten schrijven, dat zij mag inzingen en dan betaal ik de hele productie, de persing en de videoclip.” De hele opbrengst van het nummer zou voor haar zijn, maar toch sloeg de polderdiva het aanbod af.

Soap

Johan had nog een idee, namelijk een reallifesoap maken. ,,Ik ben gebeld door een tv-productiemaatschappij die een soap-serie van ons wil maken. Dan zou ze hier bij mij in huis moeten komen wonen.” Vlemmix zag de soap wel zitten, maar Patricia weigerde.

Het lijkt er dus op dat Paay en Vlemmix binnenkort in de rechtzaal zitten, want onderlin een oplossing vinden is ze tot nu toe niet gelukt.

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen