John de Bever doet trouwring af

John gaat scheiden van Kees?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John de Bever en Kees Stevens stapten vijftien jaar geleden in het huwelijksbootje. Opvallend is dat John zijn trouwring niet draagt. Wat is er aan de hand?

John en Kees kenden elkaar pas net toen ze in het huwelijksbootje stapten. Hoewel de bruiloft een geweldig feest was, hadden vrienden en familie geen vertrouwen dat het huwelijk daadwerkelijk zou slagen. ,,Mensen gingen zelfs weddenschappen afsluiten dat we na twee weken alweer zouden gaan scheiden. John en ik hadden op dat moment misschien ook niet verwacht dat we nu nog steeds samen zouden zijn”, vertelde Kees eerder aan De Telegraaf.

Trouwring afgedaan

Toch zijn we inmiddels vijftien jaar verder en zijn de twee nog steeds gelukkig met elkaar. Toch onthult John dat hij zijn trouwring heeft afgedaan. ,,Het dragen van een ring vind ik lastig”, vertelt hij aan weekblad Privé. ,,Kees heeft ‘m wel altijd om.”

Wat vindt Kees ervan dat John geen ring draagt? ,,Hij heeft er geen moeite mee dat ik ‘m niet draag”, antwoordt John. ,,Liefde zit niet alleen in een ring.”

Gescheiden levens

Eerder vertelde Kees dat hij en John gescheiden levens hebben. De afgelopen tijd viel het namelijk steeds meer fans op dat Kees zónder John naar premières gaat. ,,Nu met de reallifesoap doen we de hele week echt alles samen en daarom ga ik in de weekenden niet altijd meer mee als John ergens moet optreden”, legde Kees in gesprek met weekblad Party uit. ,,John blijft op zijn beurt liever thuis als hij zaterdag en zondag gezongen heeft en er op maandag een première is.”

Tags

JOHN DE BEVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck