John de Bever gepasseerd door Rachel: ‘Terwijl ik André goed kende!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Roxeanne heeft bedankt voor Holland Zingt Hazes en John de Bever weet wel wie haar plek zou kunnen innemen, namelijk hijzelf. Toch is de zanger niet gevraagd door Rachel. ,,Terwijl ik André kende!”

Omdat Roxeanne en Rachel nog altijd met elkaar in de clinch liggen, heeft Roxeanne onlangs bekendgemaakt niet mee te doen aan Holland Zingt Hazes. ,,Er gingen al wat geruchten rond, maar voordat ik deze beslissing definitief wilde maken, heb ik mezelf nog wat bedenktijd gegeven”, schreef Roxeanne in Instagram Stories. ,,Ik heb besloten dat ik volgend jaar niet meedoe aan Holland Zingt Hazes.”

‘Ik ben nog nooit gevraagd’

De grote vraag is nu: wie valt er voor Roxeanne in? John de Bever heeft wel een idee, namelijk hijzelf. Toch is hij niet gevraagd om in te vallen. ,,Terwijl ik het goed zou kunnen”, zegt de zanger in weekblad Weekend. Hij voelt zich gepasseerd door Rachel. ,,Ik kende André, hij was de beste volkszanger die Nederland ooit heeft gehad.”

John kent ook de rest van de familie, legt hij uit. ,,Kleine André en Rachel ken ik ook goed. Als ze bellen, doe ik graag mee. Maar ze hebben me nog nooit gevraagd voor die concerten.”

‘Djarno is een slechte manager’

Het is niet de eerste keer dat John kritiek uit op de familie Hazes. Zo zei hij eerder dat Djarno Hofland geen goede manager is voor André. De zanger verbaast zich vooral over de slechte begeleiding die Hazes heeft gehad.

,,Djarno is geen echte manager, dat is meer een vriend die met hem meegaat naar optredens”, zei John in Weekend. ,,Als Kees zijn manager was geweest, was het een stuk minder lastig geweest. Ik denk echt dat hij een goeie zou zijn geweest voor die kleine Hazes. Daar ben ik van overtuigd, hij kan hem goed begeleiden.”

Tags

André HazesHazesJohn de BeverRachel Hazes

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie