John de Bever haalt uit naar Rachel Hazes: ‘Ze is geen vriendin’

John is geen vriend van Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John de Bever heeft een pijnlijke uitspraak gedaan over Rachel Hazes. Waar zijn fans onlangs nog vielen over zijn vriendschap met Rachel, zegt de zanger nu dat er helemaal geen sprake is van een vriendschap. ,,Ze is geen vriendin.”

John de Bever kreeg onlangs voor het eerst snoeiharde kritiek van fans. John en zijn man Kees Stevens waren enorm trots toen Rachel Hazes hen een gelimiteerde gouden André Hazes-biljet uitreikte. De mannen deelden de foto, die in hun woonkamer gemaakt werd, vol trots op Instagram. Fans reageerden woest. Zij begrepen niet waarom John en Kees met Rachel omgaan.

Kritiek

,,Hier raak je fans mee kwijt, als je met dat rare wijf om blijft gaan, want niemand moet haar”, luidde een van de reacties onder de foto. En een ander schreef: ,,Wat jammer dit. Fan van jullie, maar deze narcist hoef ik niet in beeld te zien.”

Rachel geen vriendin

In gesprek met weekblad Weekend vertelt John nu wie zijn beste vrienden zijn. ,,Kees en daarna Johan Derksen. Nog steeds ga ik elke week naar hem toe. Ik spreek hem elke dag”, zegt John.

Maar hoe zit het met de vriendschap van hem en Rachel? ,,Die heb ik twee keer gezien in mijn leven. Bij Holland Zingt Hazes, waar ze me voor uitgenodigd had”, antwoordt John. ,,En ze is bij mij thuis geweest, wat ik van tevoren niet wist, om het gouden bankbiljet van André Hazes uit te reiken. Maar dan ben je nog geen vriendin hè. Nee, vrienden zijn natuurlijk wel iets anders, daar heb je al veel mee opgebouwd en meegemaakt.”

Tags

JOHN DE BEVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck