John de Bever over realityserie: ‘Dan stoppen we ermee’

John open over realityserie
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John de Bever en zijn man Kees Stevens hebben al vier seizoenen van hun realityserie De Bevers gemaakt. Het stel is met RTL in gesprek voor een vijfde seizoen, maar wel op één voorwaarde. ,,Anders stoppen wij ermee.”

De Bevers is een groot succes, iets wat John de Bever nooit had verwacht. ,,Ik verbaas me er nog steeds over dat mensen het zo leuk vinden”, zegt John in gesprek met weekblad Party. ,,Ook kinderen van zeventien, achttien jaar kijken, want als ik ergens sta te zingen, filmen ze mij met hun mobieltje en vragen ze of Kees er ook bij is.”

‘Dan stoppen we’

John en Kees hebben binnenkort een gesprek met RTL over de invulling van het vijfde seizoen van hun realityserie. ,,Het moet wel leuk blijven voor de mensen, alleen overal waar wij komen vinden de mensen De Bevers leuk, dus misschien maken John en ik ons weer veel te druk over de invulling”, legt Kees uit. ,,Met RTL gaan wij lekker eten en drinken en kijken of er een idee uit ontstaat. Aan de kijkcijfers ligt het niet, die waren supergoed.”

Volgens John is alles echt wat de kijkers in de serie zien. ,,Zodra wij dingen in scène moeten gaan zetten, niet onszelf kunnen zijn, dan stoppen wij ermee.”

Zingen

John is in elk geval niet van plan te stoppen met zingen. ,,Het klinkt stom om over mezelf te zeggen, maar ik kan in het leven niet meer bereiken. Ik ben profvoetballer geweest en nu werk ik al heel wat jaren alas zanger. Ik heb van mijn hobby’s mijn beroep kunnen maken. En ik ben gezond”, legt hij uit. ,,Ik moet gewoon blijven zingen.”

Tags

JOHN DE BEVER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck