John de Bever vreest groot verlies

John vreest groot verlies
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John de Bever heeft veel fans, maar niemand is zo trots op hem als zijn vader Daantje. John staat eind september in Ahoy en hoopt dat zijn vader dat nog mag meemaken. ,,Ik hoop dat hij dan nog leeft.”

John de Bever staat op 30 september in Ahoy met het meezingfestijn De Bevers. Niet alleen John, maar ook zijn man en manager Kees krijgt een speciale rol bij het evenement. ,,Dat vind ik eigenlijk het leukste”, vertelt John in weekblad Story. ,,Ik ben altijd vrij nuchter, maar voor Kees is dit geweldig.”

‘Mijn held’

Het is de bedoeling dat John en Kees maar liefst 10.000 mensen ontvangen. Maar naast al zijn fans, hoopt John vooral dat zijn allergrootste fan erbij kan zijn: zijn vader. ,,Ik hoop dat hij dan nog leeft. Mijn vader is mijn held.”

Ahoy

John bezoekt zijn vader elke dag. ,,Niemand is zo trots op mij als mijn vader. Hij heeft nooit gezegd: ‘Ik hou van jou, ik ben trots op jou’. Maar hij laat dat wel blijken, ik zie dat aan hem. In die zin is mijn vader hetzelfde als ik. Ook vrij nuchter”, legt John uit. ,,Ik hou er rekening mee dat ik hem ga verliezen. Dat hoort bij het leven. Maar ik ga er gewoon vanuit dat hij er in Ahoy bij is.”

Ouders Kees afwezig

Waar John een hechte band heeft met zijn vader, ziet Kees zijn ouders nauwelijks. Zij zullen er ook niet bij zijn op 30 september. ,,Dat hoeft voor mij ook niet. Het zijn goede mensen, maar ik heb geen band met hen. Die is er nooit geweest”, vertelt Kees in Story. Gelukkig heeft hij zijn oma nog, met wie hij wel een goede band heeft. ,,Zij zit 30 september in Ahoy. Zeker weten.”

Tags

DE BEVERSJOHN DE BEVERKEES STEVENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck