John de Bever vreest voor overval: ‘Rolex-bende heeft het op mij gemunt’

John de Bever vreest voor overval
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

John de Bever en zijn partner Kees trekken veel bekijks met hun realityserie ‘De Bevers’. Maar er zit ook een keerzijde aan, want de politie heeft een tip gekregen dat een bende het op het stel heeft gemunt vanwege hun Rolex-horloges. John en Kees hebben drastische maatregelen moeten nemen. ,,We hebben nu beveiliging.”

John en Kees hebben direct de keerzijde ontdekt van het hebben van een eigen realityserie. In de serie kan heel Nederland zien wat het stel in hun bezit heeft, dus óók de peperdure Rolex-horloges.

‘Ik durfde de hond niet meer uit te laten’

,,Blijkbaar hebben ze een tip gehad dat er een overval op ons beraamd wordt vanwege onze horloges”, vertelt John in RTL Boulevard. ,,Je wordt er niet goed van”, valt Kees hem bij. ,,Je slaapt er niet van.”

Het stel heeft twee honden, Jaguar en Bentley, en die moeten natuurlijk ook in de avond uitgelaten worden. ,,Ik vind het echt verschrikkelijk, want gisteren durfde ik zelfs de lift niet meer in en de hond uit te laten”, aldus Kees.

Optredens met beveiliging

Ze nemen dan ook geen risico en doen de horloges direct van de hand. ,,We gaan er lekker van uiteten en van op vakantie. Dan maar geen klok hoor, maakt mij niks uit. Maar het is wel raar en triest dat dat moet in Nederland”, aldus John.

En hoewel er niets meer te halen valt bij De Bevers, hebben John en Kees toch drastische maatregelen moeten nemen. ,,Ik heb nu optredens met beveiliging”, legt John uit. ,,Voorlopig voor twee maanden. Dat heeft de recherche gevraagd dus dat doe ik dan maar. Ze weten nu in ieder geval dat er niets meer te halen valt en we hebben voorzorgsmaatregelen getroffen, meer kunnen we niet doen.”

Tags

BEVEILIGINGDE BEVERSJOHN DE BEVERROLEX

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck