John de Bever woest na Televizier-Ring Gala: ‘Dit is schandalig!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

De realityserie De Bevers was een van de drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. John en Kees hebben werkelijk alles uit de kast getrokken om campagne te voeren, maar het mocht niet baten. Achteraf is John woest, want dit zou nog wel eens kunnen komen door de ‘schandalige’ tweet van AD-journalist Marcus den Blanken.

Op de avond van het Televizier-Ring Gala deelde Marcus den Blanken een tweet waarin stond: „Wil jij dat De Bevers vanavond de Televizier-Ring wint? SMS dan Ring 2 naar 2580!” Maar wie daadwerkelijk zou sms’en stemde in werkelijkheid op het programma Even tot hier. De concurrent van De Bevers won uiteindelijk de Ring.

Woest

John de Bever vindt het een schande en is woest. „Ik vind dit schandalig en niet normaal van iemand die zich journalist noemt!” zegt hij tegen Party. „Ik heb op social media ook gelezen dat bij veel mensen die op De Bevers wilden stemmen hun stem niet is aangekomen. Dus ja, zeg het maar…”

Valse grap

Volgens Marcus den Blanken was de Televizier-Ring nominatie van het realityprogramma De Bevers onterecht. Hij deelde de tweet daarom ook als grap. Een dag later reageerde hij op de ophef: „Ik begrijp dat er wat onduidelijkheid was over deze tweet en die over Jachtseizoen. Deze tweets waren uiteraard een knipoog naar de twee programma’s die op social media wel campagne voerden en Even Tot Hier niet. Maar geloof dat de meeste mensen dat wel begrepen.” Uit de reactie van John valt op te maken dat hij dit in ieder geval niet zo heeft begrepen…

Tags

DE BEVERSJOHN DE BEVERTELEVIZIER-RING GALA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck