John de Bever zwemt in het geld

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

John de Bever is populairder dan ooit. Zijn reallifesoap De Bevers, waarin hij samen met zijn partner Kees een kijkje geeft in hun leven, is een groot succes. Zijn zangcarrière gaat ook voor de wind. Avond aan avond staat hij zijn trouwe fans te entertainen.

Voor het geld doet hij het niet, aldus John zelf. „In het begin van mijn carrière deed ik het aardig, maar had ik nooit een dubbeltje op zak. Nu is dat anders en vind ik het belangrijk om vrienden en familie te laten meegenieten van mijn succes”, vertelt hij aan Privé.

Hoogtepunt

„Soms weet ik niet wat mij allemaal overkomt”, zegt John, „er komen zo veel mooie dingen op mijn pad.” De mensen vinden de soap heerlijk om naar te kijken, juist omdat John en Kees ‘zo lekker gewoon’ met hun dagelijkse dingetjes bezig zijn. En dan vooral Kees, want hij doet alles. „Hij doet alles, ik hoef alleen maar mee te komen. De mensen mogen best weten dat Kees mij groot heeft gemaakt. In het begin van mijn carrière deed ik het aardig, maar had ik nooit een dubbeltje op zak. Financieel maakte ik er een puinhoop van. Tot Kees zestien jaar geleden mijn manager en, niet veel later, mijn partner werd. Ineens ging alles beter lopen. Ik denk dat we momenteel wel op het hoogtepunt van mijn carrière zitten.”, vertelt John eerlijk.

Geld

Geld maakt voor John helemaal niets uit. Daar doet hij het naar eigen zeggen niet voor. „Ik weet niet eens hoeveel geld we op de rekening hebben staan. Dat maakt mij ook absoluut niet uit. Ik vind mijn werk ook helemaal niet bijzonder. Ik sta maar wat te zingen en verdien daar goed mijn brood mee.” Over het pensioen hoeven John en Kees zich duidelijk geen zorgen te maken.

Tags

DE BEVERSJOHN DE BEVERKEES STEVENS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck