John de Mol eist alsnog 27.500 euro van mannen Roddelpraat

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

John de Mol is een bodemprocedure gestart tegen Roddelpraat-presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten. Dat heeft een woordvoerder van De Mol bevestigd. Hij eist 27.500 euro van elk van de twee presentatoren.

In april van dit jaar eiste De Mol een rectificatie van Roddelpraat, nadat Schouten en Roos in hun programma uitspraken hadden gedaan over de mediamagnaat. In een van hun uitzendingen zeiden zij “bewijs” te hebben dat de familie De Mol 5.000 euro zou hebben betaald aan getuigen in de mishandelingszaak die Shima Kaes tegen haar ex Johnny de Mol heeft aangespannen. Dat is volgens John de Mol niet waar.

Schouten en Roos hebben vervolgens het verhaal uit de bewuste uitzending gehaald en het artikel van hun website verwijderd. Maar daarnaast eiste De Mol dat de heren 10.000 euro zouden geven aan Stichting Het Vergeten Kind, iets wat Dennis en Jan niet hebben gedaan.

Volgens Peter Plasman, de advocaat van De Mol, hebben “de heren opzettelijk leugens over cliënt gedebiteerd. Zij hebben deze op halfslachtige wijze teruggetrokken en willen de schadevergoeding niet betalen”. Ook wil De Mol “het verdienmodel van de heren onaantrekkelijk maken”.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie