John Huiberts doet boekje open over Leontine

John trekt de beerput van Leontine open
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is alweer over en uit tussen Leontine en multimiljonair John Huiberts. Volgens geruchten zou John er meer vrouwen op nahouden en Leontine lui vinden. Nu doet John zélf een boekje open over de breuk.

Na het gestrande huwelijk met Marco Borsato vond Leontine opnieuw liefdesgeluk bij de rijke John Huiberts. Slechts een week nadat bekend werd dat de twee een koppel waren, vlogen ze al samen naar Ibiza. Helaas was het sprookje maar van korte duur, want op Valentijnsdag werd bekend dat de twee een punt achter de relatie hebben gezet.

‘Lui en inhoudsloos’

,,Volgens zijn omgeving heeft hij haar gedumpt! Hij vertelt aan iedereen dat hij Leontine maar een luie meid vindt”, meldde Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Leontine is meer een uitslaper en voert niet veel uit op een dag. Dit inspireerde hem niet echt en hij vond haar wat inhoudsloos.”

Boekje open

Al snel werd duidelijk dat het klopt dat John en Leontine uit elkaar zijn, maar over de reden werd door beiden niets gezegd. Nu er allerlei verhalen rondgaan heeft John besloten een boekje open te doen over de breuk. ,,We hebben in goed overleg besloten dat ik naar links ga en Leontine naar rechts”, vertelt John in gesprek met weekblad Weekend. ,,Het is een gezamenlijke beslissing geweest. Er is verder niks voorgevallen of aan de hand.”

‘Alles wordt verdraaid’

Wat klopt er van de geruchten die rondgaan? ,,Alles wordt verdraaid”, aldus John. Dat hij Leontine lui en inhoudsloos zou vinden klopt dan ook niet. ,,Nee, dat heb ik nooit gezegd. Dat is echt allemaal onzin. Maar dat maakt niet uit. Ik ga hier verder niet op in, want alles wat ik daar weer op terugzeg, is alleen maar olie op het vuur gooien.”

Tags

JOHN HUIBERTSLEONTINELEONTINE BORSATO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck