John Legend boekt rij stoelen om fans op afstand te houden

Door: DitjesDatjes
06-12-2021

John Legend en zijn vrouw Chrissy Teigen hebben een rij stoelen geboekt bij een populaire kerstattractie in New York om fans op afstand te houden. Het paar nam hun kinderen Luna (4) en Miles (2) afgelopen weekend mee naar de Radio City’s Christmas Spectacular, maar wilde hun privacy waarborgen door geen mensen achter zich te hebben zitten. Dit meldt Fox News.

Volgens een bron was de gehele rij achter John, Chrissy en hun kinderen leeg en kwam het gezin pas vlak voor aanvang binnen om plaats te nemen op hun stoelen. Hiermee wilden ze voorkomen tussen alle aanwezigen terecht te komen en zorgde hun bodyguard ervoor dat eventuele opdringerige fans op afstand gehouden werden. Legend zou 10 minuten voor afloop via een speciale uitgang zijn vertrokken om voor de meute uit te zijn. Chrissy en de kinderen werden door hun beveiligers veilig naar de auto geloodst.

John en Chrissy hebben een penthouse in de New Yorkse wijk Nolita, waar ze veel tijd doorbrengen als ze niet thuis in Californië zijn. De liefde tussen de twee bloeide op in deze stad, zo vertelde Chrissy in een eerder interview. “John woonde toen nog met een huisgenoot in een kelderappartement en ik rookte stiekem uit een heel klein raampje in dat huis… bah! Ik kan me niet eens meer voorstellen waarom ik dat deed. Maar het was een hele leuke onbevangen tijd, we hebben ontzettend veel lol gehad. Dat hebben we nog steeds hoor, alleen nu is de samenstelling anders met twee kinderen erbij.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD