John Legend en Chrissy Teigen verliezen derde kindje

Chrissy Teigen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Chrissy Teigen en John Legend zijn getroffen door een miskraam. Chrissy was zwanger van hun derde kindje. De afgelopen weken moest zij bedrust houden omdat zij last had van zwangerschapsbloedingen. Op Instagram deelt zij aangrijpende foto’s van het stel en hun overleden kindje in het ziekenhuis.

Zwangerschapsbloedingen

De afgelopen weken waren zwaar voor Chrissy en John. Zij lag in het ziekenhuis omdat zij last had van zwangerschapsbloedingen, en mocht alleen opstaan om te plassen. In een video vertelt ze: „Ik bloedde constant. Ik ben ongeveer halverwege mijn zwangerschap en het bloed stroomt al een maand. Het is veel meer dan menstrueren, niet alleen een paar druppeltjes. Dat is namelijk best normaal, maar bij mij was het echt veel.”

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u/

‘In shock’

Chrissy deelt een hartverscheurend bericht met foto’s op haar Instagram.

,,We zijn in shock. Dit is pijn die we nooit eerder gevoeld hebben,” schrijft zij. Chrissy vertelt dat de bedrust en meerdere bloedtransfusies tevergeefs waren. ,,We konden ons zoontje niet de vloeistoffen geven die hij nodig had om te overleven.”

Hun kindje werd Jack genoemd: “Normaal beslissen we pas erg last minute over de naam van onze kinderen, maar om één of andere reden begonnen we hem Jack toen noemen tijdens de zwangerschap. Voor ons zal hij dus altijd Jack blijven.

Chrissy sluit haar hartverscheurende bericht af. ,,Hij heeft hard gevochten om deel uit te kunnen maken van onze familie. Hij zal altijd bij ons zijn. Lieve Jack, het spijt me dat de eerste momenten van je leven zoveel complicaties met zich meebrachten. Sorry dat we je niet konden geven wat je nodig had. We zullen altijd van je houden.”

Chrissy en John hebben samen nog twee kinderen, Miles en Luna.

Tags

CHRISSY TEIGENJOHN LEGENDMISKRAAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck