John de Mol wil K1 op Veronica

John de Mol
Door: Redactie
09-06-2018

John de Mol lichtte bij de allerlaatste talkshow van Humberto Tan een paar tipjes van de sluier op over wat hij de komende tijd van plan is.

Het optuigen van Veronica als ‘mannenzender’ gaat door. Na de komst van het team van Wilfred Genee naar Talpa heeft De Mol zijn zinnen gezet op de uitzendrechten van de K1-organisatie Glory.

De Mol vindt de harde vechtsport goed passen bij de zender Veronica. Bij Glory, dat wordt geleid door Marshall Zelaznik, staan regelmatig de toppers in de ring onder wie de Nederlander Rico Verhoeven. Nederland is leverancier van grote talenten in deze sport.

De Mol gaat de komende maanden praten met RTL over een mogelijke samenwerking met zijn SBS. De tv-man laat het van die gesprekken afhangen welke programma’s (en sterren) bij RTL blijven. Vooral de programma’s van zijn zus Linda trekken nog veel kijkers. Ondanks het feit dat de commerciële tv-zenders te kampen hebben met een tanende belangstelling door het digitaal kijken.

Pas in 2019 zal er waarschijnlijk bij SBS/Talpa een late avond talkshow komen. In de tussentijd bekijkt De Mol, die ook nog het ANP een maand geleden kocht, of en waar er ruimte zit.

Humberto Tan hoorde het in zijn laatste uitzending gelaten aan. Want wie zou De Mol dan als talkshowhost vragen? Moet Tan nog een heel jaar wachten?

Meer DenD