John van den Heuvel start nieuwe Jacht op de Mocro-Maffia

John van den Heuvel jaagt op mocro-maffia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Nederland wordt al jaren opgeschrikt door de acties van de mocromaffia. In Nederland zijn al veel verschillende liquidaties door deze groep criminelen gepleegd, denk aan de liquidatie van advocaat Derk Wiersum. John van den Heuvel duikt al enkele jaren in deze grimmige onderwereld om ons meer te vertellen over deze criminele bende…

De mocromaffia is een verzamelnaam voor verschillende criminele organisaties die bestaan uit mensen van voornamelijk Marokkaanse afkomst. In de organisaties zitten overigens ook mensen van Antilliaanse en Nederlandse afkomst. De bendes handelen in drugs en schromen er niet voor om mensen die hen niet zint te liquideren. In Nederland en België heeft dit al geleid tot tientallen liquidaties. De moord op advocaat Derk Wiersum is daar een bekend voorbeeld van. Misdaadjournalist John van den Heuvel informeert het Nederlandse publiek al jaren over deze maffia via zijn Videolandserie ‘De Jacht op de Mocro-Maffia’. Vandaag is het derde seizoen van de serie gestart.

Zeven afleveringen

Deze serie bestaat uit zeven afleveringen en elke dinsdag wordt een nieuwe aflevering online geplaatst. John van den Heuvel meldt: ,,We laten zien hoe de mocro-maffia feitelijk ontstond en na welk moment de conflicten volledig escaleerden. Een in beslag genomen partij cocaïne was de oorzaak van een ongekend heftige geweldsgolf.”

Tags

DERK WIERSUMJOHN VAN DEN HEUVELMOCRO-MAFFIAVIDEOLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck