John van den Heuvel woedend over snuivende Goldband-zanger: ‘houdt criminele industrie in stand’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

John van de Heuvel staat perplex na het zien van het snuiffilmpje van Goldband-zanger Milo Driessen. Dit laat de misdaadjournalist aan Shownieuws weten. Van den Heuvel zet zich in tegen drugscriminaliteit en vindt het daarom vanzelfsprekend zich te uiten over deze actie.

,,Het snuiven van coke is om meerdere redenen onverstandig, maar om het als lid van een populaire band ook nog publiekelijk te doen, is ronduit dom”, zegt de John tegen Shownieuws. ,,Het snuiven van coke brengt gezondheidsrisico’s voor jezelf met zich mee, maar je houdt er ook een criminele industrie mee in stand waar liquidaties en ander heftig geweld schering en inslag zijn”, aldus de misdaadjournalist.

Verslaafd

Van den Heuvel gaat verder: ,,Als je cokegebruik propageert en in feite ook aanmoedigt bij je vaak jonge fans ben je dus echt fout bezig en heb je misschien ook wel hulp nodig bij je eigen verslavingsproblemen.”

Niemand van Goldband heeft nog gereageerd op de felle kritiek van John. Shownieuws wordt genegeerd als zij de band vragen om een reactie.

Spijt

Toen Milo vrijdag drugs gebruikte op het podium recht voor de neus van zijn fans, ontstond er veel commotie op social media. Hij heeft spijt. ,,Ik kan er heel duidelijk over zijn: ik had het niet moeten doen, ik heb het wel gedaan”, reageerde de zanger op 3FM. ,,We zijn net bijvoorbeeld ook op de foto gegaan met jonge kinderen. Ik hoef ze daar niet aan te introduceren. Dus daar heb ik wel spijt van.”

Doorgaan met snuiven

Milo maakt een belofte naar zijn publiek: ,,Mensen mogen hun mening erover hebben. Ik kan beloven dat ik het nooit meer ga doen”. En refereert met “nooit” dat hij het voortaan achter de schermen zal doen.

Tags

DRUGSGOLDBANDJOHN VAN DEN HEUVELMILO DRIESSEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck