‘Feestende John Williams met spoed naar ziekenhuis’

Door: Tanja Brouwer
14-02-2018

Presentator John Williams is tijdens een wild carnavalsfeest afgelopen weekend onwel geworden. Volgens een bron leek John duidelijk onder invloed van drugs en alcohol.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Wazig

Zaterdagochtend is John om half 7 ’s ochtends in het Catherina Ziekenhuis in Eindhoven onderzocht. Hij kwam van een carnavalsfeest af, en zou daar onwel zijn geworden. Een ooggetuige vertelt aan Story het volgende: “Ik zag John wazig uit zijn ogen kijkend de Spoedeisende Hulp binnenkomen. Hij leek helemaal van het padje.”
De bron zegt dat er aan John is gevraagd of hij drugs had gebruikt, en dat hij dat bevestigde. “Hij kon dat ook moeilijk ontkennen, want je kon echt aan alles merken dat hij bedwelmende middelen had gebruikt.”

Splinter

Zelf ontkent John Williams dat hij onwel is geworden door teveel drugs en alcohol. Wel bevestigd hij dat hij inderdaad zaterdagochtend in het ziekenhuis in Eindhoven was. “Ik ben inderdaad in het ziekenhuis onderzocht. Maar dat had niets met drank of drugs te maken. Ik ben naar de Spoedeisende Hulp geweest omdat ik een splinter in mijn vinger had, en dat deed nogal pijn”, zegt hij tegen Story.

Hoewel het bekend is dat heel wat BN’ers niet vies zijn van wat drank en drugs, lijkt John daar inderdaad niet zoveel mee te hebben. Hij maakt er geen geheim van dat hij graag goed voor zijn lichaam zorgt en veel sport. Zo is hij een vaste speler in het RTL 7 Sterrenteam.

Meer DenD