Johnny de Mol: altijd vertrouwen in goede afloop gehad

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Johnny de Mol heeft “altijd vertrouwen gehad in het onderzoek en in deze uitkomst”. Dat laat hij donderdag via zijn management weten in reactie op het nieuws dat het Openbaar Ministerie de aangifte van mishandeling tegen de Talpa-presentator seponeert.

Volgens De Mol was het “evengoed een zware tijd, dus ik ben opgelucht dat deze beslissing er nu is. Ik zal nog even de tijd nemen, en ik hou jullie op de hoogte wanneer ik welke werkzaamheden hervat. Ik wil iedereen bedanken voor de steun en lieve berichten die ik de afgelopen tijd heb mogen ontvangen.”

Volgens het OM heeft het onderzoek naar de aangifte van zijn ex-vriendin Shima Kaes niet tot voldoende bewijs geleid. Kaes zei dat De Mol haar in de periode tussen 12 januari en 23 mei 2015 verschillende keren mishandelde. Dit zou onder meer op Ibiza zijn gebeurd. Eind 2020 deed ze aangifte.

Tegen Johnny de Mol was ook een anonieme melding gedaan. Mede om die reden had De Mol in april 2022 zijn werkzaamheden neergelegd. Het OM is eerder dit jaar al tot het oordeel gekomen dat uit deze melding “geen concrete beschuldiging of strafbaar feit te halen valt”.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck