Johnny de Mol geeft tv van zijn vader weg

Johnny de Mol
Door: Jos La Grande
30-11-2021

In zijn talkshow HLF8 op SBS6 gaf Johnny de Mol jr. dinsdagavond een reusachtige televisie weg aan een van zijn gasten. Talkshowhost De Mol jr. zei dat het een tv was van zijn vader De Mol jr., ‘maar dat die dat wel kon betalen’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hij maakte daarmee zijn oudere gast Louis Bekker dolgelukkig. Een dergelijke grootbeeld-tv was een grote wens in een seniorencomplex. Toen De Mol op de proppen kwam reageerde Bekker uitzinnig. ,,SBS kan bij mij niet meer stuk”, aldus Bekking. ,,Het eerste wat we gaan draaien is De Kleine Waarheid.”

In de serie van Willy van Hemert speelde Willeke Alberti, de moeder van Johnny,de hoofdrol. ,,Dan is de cirkel weer rond”, concludeerde Johnny jr.

Zijn talkshow HLF8 scoorde aanvankelijk slecht. Inmiddels lijkt De Mol zijn draai te hebben gevonden. De gasten komen graag, ook uit de politiek. Bovendien is het aantal kijkers ook flink gestegen. Naar de talkshow kijken inmiddels dagelijks meer dan 300.000. Dat is nog altijd onder de verwachtingen, maar er zit wel een stijgende lijn in.

Meer DenD