Johnny de Mol nodigt zwager uit in HLF8

Van 't Schip bij zwager Johnny de Mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Al eerder kreeg Johnny de Mol het verwijt: nodig geen familie uit aan je talkshowtafel. Nadat voor de jaarwisseling zijn moeder Willeke Alberti te gast was in de show was het nu de beurt aan John van ’t Schip. Woensdagavond schoof hij aan bij HLF8.

Ook The Voice-affaire bracht Johnny de Mol in problemen toen hij de klappen moest opvangen voor zijn vader, John de Mol senior. Dagenlang werd er over The Voice gesproken, waardoor De Mol jr in een lastig parket terecht kwam.

Van ’t Schip, voormalig voetballer en nu nog steeds coach, is gehuwd met Danielle van ’t Schip. Ze is uit het eerste huwelijk van Willeke Alberti met Joop Oonk geboren. Johnny de Mol werd geboren uit het huwelijk van de 76-jarige zangeres metJohn de Mol. Dat huwelijk heeft ongeveer 4 jaar geduurd. Daarna was Willeke 13 jaar getrouwd met Søren Lerby. Uit dat huwelijk werd Kaj kan geboren.

De Mol junior kwam er tijdens de uitzending openlijk voor uit dat Johnny van ’t Schip zijn zwager is. De ex-Ajacied was zelfs uitverkoren om mee te doen aan het spelletje Ja/Nee.

De vragen waren ongevaarlijk. Bent u aantrekkelijk? (‘Ja’). Wordt u ooit nog bondscoach van Ajax? (‘Nee’) Ben ik uw favoriete zwager? (‘Ja’). Bent u monogaam? (‘Nee’) Ben ik nog steeds uw favoriete zwager? (‘Ja’) Gelooft u in leven na de dood (‘Ja’). Wilt nog ergens op terugkomen? (‘Ja’).

Tags

Danielle van 't SchipJohn de MolJohnny van 't Schip. Willeke AlbertiKaj Lerby

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie