Johnny de Mol over roerige tijd: ‘Hele familie onder vuur’

Johnny verbitterd na afgang
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Johnny de Mol schoof gisteravond bij Humberto op Zondag aan waar hij vertelde over de afgelopen, roerige, tijd. Alles kwam ter sprake: de beschuldigingen die tegen hem klonken, het einde van HLF8, het Voice-schandaal en zijn familie.

Talkshow HLF8 gaat van de buis. De kijkcijfers van de talkshow vielen tegen en de beschuldigingen die tegen Johnny de Mol klonken en de ophef rondom zijn familie, hielpen daar niet bij. ,,We hebben veel meegemaakt met elkaar en dat je dan moet stoppen is extra zuur”, zei Johnny over het stoppen van zijn programma.

‘Iedereen maakt fouten’

Ook het schandaal rondom The Voice of Holland en de rechtszaak die tegen Jeroen Rietbergen loopt worden besproken. Rietbergen wordt vervolgd voor zijn grensoverschrijdende gedrag, waarbij ook verkrachting wordt onderzocht. Johnny vertelt dat hij nog contact met Jeroen heeft. ,,Mensen durven het niet meer voor elkaar op te nemen. Mensen laten elkaar vallen en iedereen loopt in een soort mijnenveld”, aldus Johnny. ,,Iedereen maakt fouten. Zo’n zaak die er nu komt, laten we even kijken waar dat op uitloopt.”

Linda de Mol

Ook zijn tante Linda de Mol komt aan bod. Johnny noemt haar een ’tough cookie’. ,,We hebben allemaal onder vuur gelegen, maar zij komt er wel. Ze weet dondersgoed wie ze is en waar ze voor staat. Dat geldt eigenlijk voor ons allemaal.”

Tags

JOHNNY DE MOLLINDA DE MOL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck