Johnny de Mol stopt met HLF8

Johnny stopt!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Johnny de Mol keert niet meer terug als presentator bij zijn talkshow HLF8. ,,De weerslag van deze hele periode valt zwaarder dan gedacht”, laat Talpa weten in een statement aan Shownieuws.

Ondanks de positieve uitslag van het onderzoek, keert Johnny niet terug als presentator. ,,De weerslag van deze hele periode valt Johnny zwaarder dan gedacht. Hij wil zich daarom volledig richten op zijn welzijn en dat van zijn directe omgeving”, luidt het statement.

Johnny stopt definitief

Het was een ‘enorm moeilijke beslissing’ voor Johnny. ,,Hij is de redactie van HLF8 ontzettend dankbaar voor de tomeloze inzet en het mooie avontuur dat ze met elkaar hebben beleefd. En wil dit moment nog een keer aangrijpen om iedereen te bedanken voor alle warme berichten die hij de afgelopen periode heeft mogen ontvangen.”

Johnny legde eind april zijn werkzaamheden neer vanwege beschuldigingen van wangedrag. Het Openbaar Ministerie seponeerde de aangifte van mishandeling en poging tot doodslag die zijn ex-partner Shima Kaes tegen hem deed, omdat het onderzoek niet geleid heeft tot voldoende bewijs.

Nederland ontvlucht

Toch bleek eerder al dat het hem niet in de kouden kleren is gaan zitten. Een naaste vriend vertelde in gesprek met De Telegraaf dat de hele situatie een grote impact op Johnny heeft. ,,Lang heeft hij zijn hoofd rechtgehouden, maar in april, toen er een anonieme aanklacht tegen hem was ingediend waarvan hij geen idee had waar die over ging, knapte er iets. Ook die is nu van tafel, maar Johnny houdt zich nog even stil.”

Volgens de vriend is Johnny Nederland ontvlucht. ,,Het is de bedoeling dat hij nu een tijdje met vakantie gaat, zijn hoofd leeg maakt en de spanning van zich af laat glijden.”

Het is onduidelijk wat de toekomst van HLF8 is. Voorlopig presenteren Hélène Hendriks en Leonie ter Braak afwisselend de talkshow.

Tags

HLF8JOHNNY DE MOLSHIMA KAES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie