Johnny de Mol wil een jongetje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Vier dagen geleden maakt Johnny de Mol bekend dat hij en zijn vrouw Anouk een tweede kindje verwachten. Het liefdeskoppel liet dit weten op Instagram met een tekening gemaakt door (stief)dochter Kiki. De presentator vertelt Shownieuws op subtiele wijze wat zijn voorkeur is voor het geslacht van de aankomende baby…

Klein wondertje

Zoontje Johnny van 1 jaar heeft nog niet door dat hij een grote broer wordt. Bonusdochter Kiki, zoals Johnny haar zelf noemt, daarentegen kan niet meer wachten. ,,Dat zoiets ook maar weer lukt, dat blijft een klein wondertje en daar zijn wij heel gelukkig mee.” vertelt de 40-jarige vader tijdens het interview. Of het een jongetje of meisje wordt is nog onbekend.

Jongetje

Vrouw Anouk is erg blij dat het nieuws de wereld in is. „Nu kan ze gewoon lekker haar buik laten hangen en als ze misselijk is bij de bakker hoeft ze zich niet te verbergen”. zegt hij tegen Shownieuws. Tot slot grapt Johnny over zijn voorkeur: „Nee mij maakt het echt niets uit. Als het maar een gezond jongetje is.”

Relatie

In 2016 sprong de vonk over tussen Anouk en Johnny. Vorig jaar oktober hebben zij elkaar het ja-woord gegeven. Kiki, de dochter van Anouk, werd uit een eerder huwelijk geboren en zoontje Johnny is in april 2018 ter wereld gekomen. Wanneer baby nummer drie is uitgerekend is nog niet bekend gemaakt.

https://www.instagram.com/p/Bym_bh4CsvI/

Tags

ANOUK DE MOLANOUK VAN SCHIEBABYJOHNNY DE MOLJONGETJEMOEDERVADERVADERDAG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie