Johnny de Mol zegt over Jeroen Rietbergen: ‘Hij is ziek’

Hard oordeel Johnny de Mol
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Volgens Johnny de Mol is voormalig muzikant Jeroen Rietbergen die zich schuldig maakte bij The Voice of Holland aan ernstig seksueel overschrijdend gedrag ‘ziek’. In zijn talkshow HLF8 kwam de zoon van Talpa-baas John de Mol desgevraagd tot die harde conclusie.

Hij reageerde op de actie ‘Educate Your Son’, waarbij wordt gewezen op een goede opvoeding, door te verwijzen dat Rietbergen uit een normaal Zeeuws gezin afkomstig is.

Johnny is lastig parket

De Mol heeft zichzelf en zijn talkshow de afgelopen week in een lastig parket gemanoeuvreerd met de aandacht voor het MeToo-schandaal bij The Voice. Aan het einde van zijn talkshow vrijdagavond rolden er tranen over zijn wangen, het gevolg van alle spanningen.

Achteraf blijkt ook dat zijn redactie uitleg eiste over de positie van Johnny in relatie tot zijn vader John de Mol. Redacteuren en De Mol hebben een uur met elkaar geschrokken voorafgaande an de uitzending.

‘Goed verhaal’

Gisteren was De Mol jr. nog zichtbaar trots op het interview van zijn vader in de online uitzending van BOOS. Hij vond het donderdagavond nog een ‘goed en eerlijk’ verhaal. Hij realiseerde zich echter niet, ondanks kritische opmerkingen van zijn gast Özcan Akyol, dat veel vrouwen totaal verbijsterd waren na de uitlatingen van zijn vader De Mol sr.

Senior heeft geluisterd…

In de vrijdagavond uitzending zei junior dat ook zijn vader ‘geluisterd’ heeft naar de vrouwelijke werknemers bij Talpa, die uit woede en frustratie een advertentie in het AD hadden geplaatst.

Rietbergen, inmiddels de ex van Linda de Mol, vloog gisteren naar waarschijnlijk de Verenigde Staten. Er werd gesuggereerd dat hij zich daar mogelijk zou gaan melden bij een kliniek om van zijn seksverslaving af te komen. Anderen noemden Zuid-Afrika als bestemming.

Tags

ALI BALI BOUALIJEROEN RIETBERGENJOHN DE MOLJOHNNY DE MOLMARCO BORSATOTALPA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck