Johnny Depp: ex ging vreemd met Elon Musk

Door: DitjesDatjes
03-03-2019

LOS ANGELES – Het houdt maar niet op met het moddergooien over en weer tussen exen Johnny Depp en Amber Heard. Laatstgenoemde is door Depp voor 50 miljoen dollar aangeklaagd wegens smaad en wordt bovendien ook nog eens beschuldigd van overspel tijdens hun huwelijk.

Tekst gaat verder onder advertentie

Heard zou volgens Depp een maand nadat zij in het huwelijksbootje waren gestapt, zijn vreemdgegaan met Tesla-oprichter Elon Musk. Dat meldt E! News op basis van juridische stukken. Volgens die stukken zou de actrice tijd hebben doorgebracht met de ondernemer terwijl Depp het land uit was voor de opnames van een film. Het personeel van het appartementencomplex waar het stel woonde zou het verhaal kunnen bevestigen.

Ook al is de echtscheiding inmiddels rond, het vechten tussen Depp en Heard blijft maar aanhouden. Vrijdag werd duidelijk dat Depp zijn ex had aangeklaagd wegens smaad. In de aanklacht stelt de acteur dat Heard met valse beschuldigingen publiciteit probeert te krijgen om haar eigen carrière een boost te geven. Ook stelt de acteur dat juist zij hem aanviel: “Mevr. Heard is geen slachtoffer van huiselijk geweld; ze is de aanstichter.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD