Johnny de mol levert kritiek op vader

Door: DitjesenDatjes
18-03-2019

John de Mol en zijn zoon Johnny de Mol zijn twee grote namen in de mediawereld. Vader en zoon hebben het allebei ver geschopt, maar volgens Johnny heeft zijn vader het toch niet helemaal goed aangepakt. Tegen NU.nl zegt de presentator dat zijn vader zich omringt met ja-knikkers.

Intimiderend

Mediabaas De Mol kan intimiderend overkomen, dat geeft Johnny toe. ,,Alleen wat hij veel meer zou moeten doen, en ook wil, is mensen om zich heen vergaren die daar doorheen kijken of die daar maling aan hebben”, zegt Johnny tegen NU.nl-verslaggever Chris Helt. ,,Wat ik zie is dat hij veel te veel mensen om zich heen heeft die dat ook ervaren. Die hebben dan misschien wel een goed idee of een goede vraag, maar stellen die niet, omdat ze denken: laat maar.”

Erland

Johnny vindt het dan ook een goed idee dat Erland Galjaard als strategisch adviseur aan de slag gaat bij Talpa. De presentator hoopt dat hij wel tegengas durft te geven. ,,Hij is iemand die dat kan en dat ook doordrukt als hij wat vindt. Voor de rest zijn er nog een paar, maar die zijn echt op één hand te tellen.”

Zelf zou Johnny het heel anders aanpakken, laat hij weten: ,,Ik zou als ik zijn positie zou hebben meer van dat soort mensen om me heen willen. Hij wil dat misschien ook wel. Mensen die tegen hem in durven te gaan.”

Meer DenD