Joke de Kruijf zingt op feestconcert Enschede

Door: DitjesDatjes
24-05-2018

ENSCHEDE – Joke de Kruijf, Maike Boerdam, Martin van der Starre en Marjolein Teepen treden op 9 juni op tijdens een groot gratis musicalconcert in het Volkspark in Enschede. Met het eenmalige concert wordt de 25e verjaardag van het culturele evenement Kunst in het Volkspark gevierd.

Het thema van de feestavond is ‘verbinding’. De artiesten die meedoen hebben met hun musicalwerk allemaal een grote staat van dienst verworven in zowel Nederland als Duitsland. De nummers zullen ook in meerdere talen worden gezongen.

De artiesten zullen songs ten gehore brengen uit musicalhits als The Phantom of the Opera, Jesus Christ Super Star, Elisabeth, Tarzan, Grease en Mamma Mia. Maike Boerdam laat tevens een aantal nummers horen uit de nieuwe musical Soof. Behalve de grote namen treedt ook de lokale musicalvereniging Studio65 op.

De muzikale leiding ligt in handen van Jos Pijnappel. De begeleiding van de nummers wordt gedaan door een eenmalig samengesteld harmonieorkest, de leden bestaan uit een mix van orkesten uit de regio Enschede, Hengelo en Gronau. Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD