Joke en Gerard opnieuw verliefd op elkaar

Gerard Cox
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Ruim veertig jaar geleden stapten Joke Bruijs (68) en Gerard Cox (79) in het huwelijksbootje.  Veertien jaar later gingen ze weer uit elkaar. Maar nu verklaren de twee elkaar weer de liefde in een romantisch avontuur in Spanje.

Verliefd op gast

Toen Joke en Gerard uit elkaar gingen, bleven ze vrienden. Door de jaren heen hebben ze elkaar regelmatig gesproken en opgezocht. Voor de makers van de film Casa Coco komt dat mooi uit, want daardoor konden ze Joke en Gerard vragen voor de hoofdrollen in de film. De opnames vinden deze zomer plaats in onder andere Spanje. In de film speelt Joke een vrouw die een pension heeft en stapelverliefd wordt op een oudere man, gespeeld door Gerard, die een aantal nachten in het pension verblijft.

‘Het was op’

Gerard en Joke kregen een relatie toen Joke 21 jaar oud was. Ze kochten een mooie boerderij vlakbij Rotterdam, waar Gerard nu nog woont, en waren jaren erg gelukkig. ,,Het was op en dat wisten we allebei. We besloten dat we elkaar niet tot onze dood hoefden te zitten pesten”, vertelde Gerard eens aan Magazine KBO-PCOB. In datzelfde interview komt ook Joke aan het woord. ,,Het was de slechtste tijd van mijn leven. Maar het was ook een goede beslissing. Het was zo onbevangen, dat we elkaar niet zijn gaan haten. Dat zie ik ook wel eens anders.”

Enkele jaren later speelden ze een echtpaar in de hitserie Toen was geluk nog heel gewoon, en ook nu springt de vonk dus weer over in het broeierige Spanje. ,,

Tags

GERARD COXGETROUWDHUWELIJKJOKE BRUIJSLIEFDERELATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck