Jokt Marc van der Linden over transformatie?

Marc is niet afgevallen door veel paard te rijden
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is volgens Marc van der Linden onzin dat hij ooit een maagverkleining heeft gehad, maar volgens Rick Evers heeft Marc dat destijds zelf aan hem verteld. ,,Niet liegen.”

Roddelpraat kwam afgelopen weekend met de ‘scoop’ dat Marc van der Linden naar het ziekenhuis is geweest omdat hij voor de tweede keer een maagverkleining wil ondergaan. ,,Marc van der Linden zei tegen de arts: ‘Het heeft niet gewerkt. Ik wil een tweede maagverkleining”’, vertelt Dennis Schouten in de nieuwste uitzending.

Tweede maagverkleining

Maar volgens de heren van Roddelpraat heeft Van der Linden die niet gekregen. ,,Het ziekenhuis liet Marc weten dat ze geen tweede maagverkleining gaan uitvoeren, omdat hij zich niet aan de afspraak heeft gehouden”, legt Dennis uit. ,,Marc heeft toen ruziegemaakt in de gang van het ziekenhuis.”

‘Niet liegen’

Marc is woest na de uitzending van Roddelpraat. ,,Wat een onzin weer. Geen tweede want nooit een eerste gehad”, reageert hij via de Facebookpagina van zijn voormalige werkgever. Maar volgens Rick Evers is Marc aan het jokken. ,,Hoi Marc, je zit ‘per ongeluk’ nog steeds op de FB-pagina van je oude werkgever te posten”, schrijft hij op X. ,,En niet liegen, je hebt me zelf verteld toen je in Arnhem werd geopereerd.”

Bewijs

Niet veel later komt Evers met ‘bewijs’. Hij weet zelfs nog wanneer de operatie van Marc heeft plaatsgevonden. ,,Op 30/10/2015 als ik het goed zie in onze Whatsappgeschiedenis”, voegt Evers toe.

Tags

MARC VAN DER LINDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck