Jon Karthaus en Carolien Spoor uit elkaar? ‘Geen contact’

Jon en Carolien uit elkaar?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer meldde onlangs dat Jon Karthaus een affaire heeft gehad en dat zijn huwelijk met Carolien Spoor aan een zijden draadje hangt. Hoe gaat het nu tussen Jon en Carolien? ,,Er is geen contact meer.”

Volgens Yvonne Coldeweijer heeft Jon het ‘goed verkloot’. Hij zou namelijk een affaire hebben gehad met een actrice, die ook bevriend is met Carolien. ,,Carolien is erachter gekomen”, meldde Coldeweijer op Instagram. ,,Ze hebben met z’n allen de film ‘Fijn Weekend’ opgenomen in Frankrijk en veel drama heeft zich schijnbaar daar afgespeeld.”

Gevlucht naar LA

Nadat Carolien achter de affaire was gekomen, zou ze meteen haar spullen hebben gepakt en vertrokken zijn naar Los Angeles. Nu, een paar weken later, is Carolien weer in Nederland. Volgers van Yvonne zijn dan ook benieuwd hoe het momenteel tussen Jon en Carolien gaat. Coldeweijer geeft een update.

‘Geen contact’

,,Het schijnt dat er echt nul contact meer is tussen Carolien en Jon”, schrijft ze op Instagram. ,,De volledige zorg van de kids ligt nu bij haar. Zelfs als ze allebei in Nederland zijn, zien en spreken ze elkaar niet. In en in triest.”

Vijf jaar huwelijk

Jon en Carolien zijn al achttien jaar samen en stapten vijf jaar geleden in het huwelijksbootje. De twee trouwden in Italië en waren in de zevende hemel. ,,Ik ben de gelukkigste man in dit sterrenstelsel”, liet Jon destijds weten op Instagram.

Tags

JON KARTHAUS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck