Jong talent samen met bekende artiesten op Prinsengrachtconcert

Door: DitjesDatjes
14-07-2020

Het Prinsengrachtconcert is dit jaar anders van opzet dan gebruikelijk. Het jaarlijkse muziekspektakel is dit jaar niet op het water en ook niet voor publiek toegankelijk. De optredens worden uitgezonden vanuit de binnentuin van het Pulitzer Amsterdam aan de Prinsengracht.

Voorafgaand aan het avondconcert is er het Kinderprinsengrachtconcert. Dit jaar is het de beurt aan de slagwerker Rory Bleeker (13), cellist Fama Koning (15) en fluitist Christiaan Blom (11). Zij spelen samen met respectievelijk rapper Diggy Dex, The Voice-winnares Sophia Kruithof en beste zangers-duo Emma Heesters en Rolf Sanchez.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Buddy Vedder presenteert het concert. Klaasje Meijer, ambassadeur van het Kinderprinsengrachtconcert, introduceert de jonge talenten in een video.

Het Kinderprinsengrachtconcert is te zien op zaterdag 22 augustus om 18.20 uur bij AVROTROS op NPO Zapp.

Later die avond is de uitzending van het Prinsengrachtconcert om 21.20 uur bij AVROTROS op NPO 1 en NPO Radio 4. Voor het eerst in vijftien jaar is violiste Janine Jansen weer van de partij bij het reguliere Prinsengrachtconcert. Ze wordt vergezeld door cellist Mischa Maisky en pianist Denis Kozhukhin. Hans van den Boom presenteert het avondprogramma.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD